fbpx

Иво Танев помля капризния Георги Линев в Черешката

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Дойде ред най-сетне на най-претенциозния участник тази седмица в „Черешката на тортата“ да се представи като домакин. Това е композиторът Георги Линев, който досега в гостуванията си винаги намираше причина да не даде пълните точки за вечерята. Той приготви за гостите си начос, пълнени чушки със сметана и чедър, салата с розов домат, млечно телешко и шоколадов мус.

Според гостите и шеф Манчев се справи добре, но не може да мине вечеря без критик. Тази роля пое Иво Танев.

Оценявам това, което бяхте направили ти и твоя приятел, кой на кого е давал идеи вие си знаете, но по време на изненадата имаше нещо, което беше неадекватно, да ме накараш в момента да ти измисля виц докато ме занимаваш с другите неща. Така виц не се измисля, то става от атмосфера, която в момента нямаше за да го измисля. Не биваше да отправяш тази покана към мен. Затова оценката ми е девет, поряза домакина Танев.

Зрителите веднага реагираха на това поведение от негова страна и го наградиха с коментари.

Обиди се ,че го подценили със задачата за виц.

Иво Танев усети, че черешката cе изплъзва от ръцете му и взе, че намали оценката на Георги за това, че той самият не можа да измисли виц. Е много дребно и елементарно човече си бе мен! Какво общо има това с вечерята и домакинството! Пък това, че се опита (xa-xa) да „засенчиш“ Васил Петров… Явно още не си даваш сметка за възможностите си!

Иво Танев е заядлив човек! Явно се цели в плакета 🙂

Иво Танев известен е едно тъпо предаване. Заядлив. Ниска топка. Господинът се представи с великолепна вечеря,поднесена с финес. Изненадата беше елегантна. Господин Петров и да го събудиш от сън е ДЖЕНТЪЛМЕН отвсякъде. Браво,млади човече. Свиквай с българската злоба и завист.

Георги представи приятна интересна вечеря
Васил Петров показа показа още веднъж висота и като певец и интелект,но Иво Танев не очаквах,че е толкова гаден при оценката.И къде реши да пее с Васил Петров та омаза пейзажа.

Защо ми се струва,че егото на Иво Танев беше мнооого засегнато, за това, че Георги избра Васил Петров да пее,а за него виц🤣Оправданието заради 9-та беше детинско-само дето не се разплака

А оценките на зрителите за представянето на домакина са повече от добри.

Много интересни и нетрадиционни за предаването ястия ни поднесе участникът. Чудесно е, че нямаше риба или морски дарове!
Браво за избора на меню!
Всичко, от обстановката до храната, беше на ниво! 👏🏻

Tова момче показа изискан вкус, голяма кулинарна култура и умения. Силно съм впечатлена и приятно изненадана! Бpaвo за всичко! Манчо не трябваше да го ощетява защото видяхме, че приятелят му помагаше само в рязането, а той всичко си сготви сам. А за Иво Танев просто нямам думи, да му намали оценката само защото не могъл да измисли виц, докато гледа изпълнението! Много жалък!

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!