fbpx
БГ звезди

Кадри: Владо Пенев, Инстаграм

Обичаният български актьор Владо Пенев промени много сериозно външния си вид. Той пусна снимка с новия си имидж в профила си в „Инстаграм“. На нея той е без дълго поддържаната си голяма брада, а освен това е много късо подстриган.

Изчистеното му лице предизвика десетки коментари под поста. Те са категорични, че той сериозно се е подмладил. „20 години надолу“, „Доста години смъкнахте от лицето си така“, „Така ви отива повече“, „Визия различна, но в хармония с лятото!“, „Много по-млад изглеждате“ – това са само част от публикациите на хората, които видимо одобряват визията му.

Все пак Пенев уточнява, че новият му външен вид ще остане такъв само за известно време. „За кратко без брада. На есен пак…“, пише той.

Колегата му от сериала „Под прикритие“ Александър Сано също е коментирал снимката. Оказва се, че той в момента е пуснал брада, явно заради професионален ангажимент. „Я съм служебно „Робинзон“ до края на Октомври“, пише направилият запомняща се роля като Здравко Киселов-Косъма в поредицата.

63-годишният Пенев пусна за първи път голяма брада именно в хитовия сериал по БНТ. Тогава неговата екранна дъщеря бе убита, той застреля големия си конкурент Джаро, изигран от Михаил Билалов, и влезе в затвора, след което косата и брадата му доста пораснаха. Визията в лентата явно му е харесала и „Инспектор Попов“ дълго време я поддържаше в публичното пространство. Отпускарският сезон обаче явно го е накарал малко да си „почине“ от лицевото окосмяване.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!