fbpx

Транспортното чудо Емили с първи коментар: Тротинетката ми струва 8 хиляди лева

БГ звезди

Кадри видео БТВ

Момичето, което бе заснето да кара смъртоносно бързо по магистралата даде интервю за БТВ. Това е Емили Йорданова, по известна като приятелка на Тихомир Рангелов, който се трансформира в Мелиса преди време.

Тя лети с електрически скутер, който притежават и карат и двамата.

След като видеото, на което се вижда, че хвърчи по магистралата със 120 км/ час се разпространи светкавично в социалните мрежи много хора осъдиха поведението и като безумно и много рисково.

Никога не се „шмугам“ между коли и камиони и да изпреварвам по забранен начин, познавам пътните знаци, въпреки, че нямам книжка, сподели Емили.

Тази тротинетка, която ние имаме струва 8 000 лв и тежи 80 кг и развива 125 км/час, обясни Тихомир. Трябва да се приемат нови закони, това е бъдещето. Горивата поскъпват. Казват, че сме камикадзета. Мога да кажа, че нито тя нито аз сме падали с тая тротинетка.

 

Не карам по велоалеи дори и с велосипеда, само по главни булеварди и магистрали, каза Емили. А също така съм и предизвикателна, с рокличка или някое розово клинче затова ме снимат. Никой не е достигал такава скорост от 120 км/час с тротинетка, аз съм първата, гордо отсече нарушителката.

Това е абсолютно безумие и граничи със самоубийство. Не мога да повярвам, че нормално човешко същество може да излага на риск своя и на останалите участници в движението живот. Това не е административно нарушение, а е престъпление, каза експертът.

До момента Емили и Тихомир не са ходили в КАТ, за да регистрират тротинетката. Този мощен модел се продава свободно в България и вдига 100 км до 7 секунди. Тъй като в закона е записано, че по магистрала могат да си движат само автомобили и мотоциклети това е нарушение.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!