fbpx

Бурни отношения в семейството на Софи Маринова

БГ звезди

Кадри видео Нова ТВ

Много естествена, искрена и открита както винаги Софи Маринова предизвиква положителни емоции, както в работата си, така и когато дава интервюта на прашен и шумен булевард. Пред Гала тя каза, че след 25 години кариера й се случва да не се познае по радиото.

Случвало ми се е да не позная собствената си песен по радиото, имам вече толкова много албуми.

Личният й живот също е на показ, при нея няма нищо прикрито и сама си разказва за отношенията в семейството.

Моята любов с Гринго е и буря и слънце. Скърцам със зъби, даже у дома ми викат „лютата чушка“ и Лоренцо и Гринго бягат от мен когато съм ядосана. В къщи сме три огнени зодии, но успяваме всеки да пази личното пространство на другите.

За работата сподели, че един професионалист не трябва да пренася лошото си настроение на хората, които тъкмо обратното – очакват от нея да ги забавлява.

В нашата работа много неща могат да те изкарат извън нерви, но аз съм от тези хора, че когато съм нервна и непоносима си стоя в къщи, не ходя да развалям настроението на хората. Те са дошли да разпускат, да ни виждат усмихнати.

Този позитивизъм на Софи не се възприе от Патрашкова, която пък сподели, че много често е ядосана и това за нея означава да не ходи на работа.

 

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!