fbpx

Маги Халваджиян избухна: Това е умишлено убийство

БГ звезди

Снимка профил ФБ

Маги Халваджиян си бе обещал да не пише в социалните мрежи поне няколко години защото както казва той „и преди беше зле, но сега е трагедия! Отивам да си играя с внуците“ по повод коментарите под всеки пост, чрез който изразява лично мнение. Но не се сдържа, голямата трагедия, която се случи в София и загубата на два млади живота го провокираха отново да изкаже мнение.

Ето за това говоря! Това не е случайна катастрофа със смекчаващи вината обстоятелства! Това трябва да се разглежда като умишлено убийство! Без книжка с крадена кола, превишена скорост и избягал от местопрестъплението! Вместо 20 години, получава 6 и след три ще е навън! Така няма да стане!

Маги говори за друг подобен на този в София инцидент, както и коментиращите припомниха редица такива, забравени във времето и колко от извършителите са наказани адекватно не е ясно.

Проблема е комплексен, всички имаме (малко или много) вина. Политици (които коват абсурдни закони), полиция, че си затваря очите, съдебна с-ма-защото не налага твърди и тежки наказания, общество, че си заравяме главата в пясъка с думите: Пази Боже да не се случи на мен. На семейството, че прикрива деянията на сина си също трябва да се търси отговорност. За съжаление ще продължаваме да четем и да се молим да не ни се случи на нас, докато нямаме по-отговорно гражданско общество!

Всичко във всеки един аспект минава всякакви граници, такъв крах и разруха в красивата ни България, жалко, много жалко 😐

На първо място са виновни родителите или който го е възпитавал – не са го научили на отговорност и всичко му е било позволено и от малък не бил наказван. Без уважение към по възрастните и околните.
От малки децата се учат на правила- как да се държат в дома, в училище, в обществото. Живота е низ от правила- как да се храниш на масата например, как да се държиш в училище , в магазина, в киното….И ако не спазваш правилата- съответно ще има наказание. Но това е изпуснато.
И от там нататък по веригата докато стане възрастен – знаел е че дори и да направи нещо, винаги ще му се размине. А най доброто наказание, живот за живот. Отнемаш- даваш.

Ако има повече публични личности, които не се притесняват, че рейтинга им ще падне, ако изразяват мнението си публично, като вас, може би ще тръгнем в правилната посока.

 

И още стотици мнения на хора, възмутени от случващото се по пътищата и толкова невинни жертви и съдбата на техните семейства.

Блиц Новини
Голяма „звездна“ кавга в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Непрекъснати скандали се вихрят в така наречения „звезден отбор“ на Хелс китчън. Доминиращото влияние, което Бони опитва да налага над останалите хич не им се харесва. До скоро Гърдева бе единствената, която опитваше да й се опълчи, но сега засегна и Гатьо, който й е люто обиден …

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

error: Content is protected !!