fbpx

Ники Кънчев се завръща в Нова за ужас на Билалов

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Легендарният вече бивш водещ на „Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова ТВ с ново куизно шоу.

Пред Лора Крумова той разкри, че телевизията му липсва, но не е желал да се завръща „на всяка цена“ и сега е дошъл момента да влезе в ефир след 4 години отсъствие.

„Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента телевизионни формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 страни. Много успешно предаване, в което се дават много пари, но и се губят много пари.

В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А-отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, обясни накратко Кънчев правилата на играта.

„Голямото преследване“ е игра, в която да не знаеш струва скъпо. Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 2 000 000. Сделката се сключва на място пред екрана и играчите си изработват парите. Но е възможно и „преследвачът“ да ги хване и да ги изгубят“, допълва Кънчев.

Всеки момент ще стартира кастинга за играта и той е за абсолютно всички, всеки е добре дошъл. Всеки делничен ден от 18 часа ще се излъчва предаването и ще бъде много интересно, обеща Ники Кънчев.

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!