fbpx
Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Настъпи най-сетне вечерта в която Башар Рахал да покаже готварски способности, след всички критики, които отправи към домакините при предните гостувания. Той заложи в менюто най-вече на риба, но най-много се притесняваше да не „пресоли манджите“ заради претенциозната Оля, която дотук не каза много добри думи за уменията на другите.

Рибата е много вкусна и много солена, направи поредния си комплимент Оля.

Въпреки всички неуместни забележки, които изсипа на гостуването при ясновидеца Божидар Караджов, той не му отврърна със същото, напротив дори изтъкна положителните черти на Рашал като актьор и домакин и му направи не един комплимент за представянето..

Домакинът спретна игра, в която всеки да си каже най-големите тайни, които крие от другите. На играта на признания Оля се опита да обясни, колко се смее на турски сериали и затова си пуска от време на време.

Никой не й повярва обаче. Башар веднага я репликира:

Смятам че Оля не се смее на турските сериали, а си ги гледа с голяма любов.

Въпреки, че нямаше особено за какво да се хване Оля отново не даде максимална оценка като се обоснова, че дава 9 точки за да не бъде „максималист“.

Всичко това не остана скрито и от зрителите:

И Оля я срам, но и харесва да изяде всичко, да даде слаба оценка, да гледа турски сериали и да признае, че е лоша!
А Башар ще продължи да си готви добре и с удоволствие!

Каквото и да сготви ще е без значение. Първите две вечери „пресоли“ с шегите за ястията на домакините, с което показа неуважение. И да – имам чувство за хумор, но той няма чувство за мярка!

Абе всичко разбирам,ама да ми ядеш ягода с вилица и нож,ми идва в повече!

Еее, чудесно представяне! Почитания за усета, майсторлъка и лекотата, с която готвеше. Дори Оля даде всичко от себе си – 9 😂 Бе, ще се социализира и тя 😂

Башар ме спечели тази вечер с цялостното си представяне.А за човешкото отношение което разказа и показа с намереното тефтерче на Стефан Данаилов и хората с които и за които работи допълнително разкриха личността и характера на този мъж! Благодаря наистина за приятната вечер ,Башар!!!

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!