fbpx

Зрителите бесни на Башар Рахал за снощи в Черешката

БГ звезди

Кадри видео Нова ТВ

Изключително лошо впечатление оставиха у зрителите някои от новите участници в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Първата вечер бе ред на ясновидеца Божидар Караджов да се представи в кухнята. Всяко поднесено ястие бе придружено от хапливи коментари от страна на Башар Рахал и Енджи.

Смятам, че Башар премина границата с ироничния тон, разбира се предстои ответната моя реакция, коментира домакина.

Зрителите също се възмутиха от непрекъснатите негативни коментари и претенции от страна на някои гости:

Еее, какво беше това чудо!? Башар се оказа много злобен. Енджи не спря да мрънка. Жената дето пише детски приказки и тя да не остане по-назад. А тази дето даде 4 точки нямам думи.. ще кажеш, че е расла в царски двор. Твърде малко точки и неуважение към домакина! Не е приятно за гледане такава простотия!

Интересно ми е да видя тези, с многото претенции, те какво ще сготвят!

Башар и Касабие бяха ужас просто, лигавене, злобеене… Не е нужно да вярваш в ясновидство, за да покажеш уважение към старанието на човека. Това, че ядеш 5 неща и имаш претенции до небето, не значи, че ястията на човека не са добре направени. За какво изобщо участват някои хора не ми е ясно. И накрая тази жени а с 4-те точки и клатещият се карамел ме довърши. Жалко, че тази седмица ще гледаме такива сноби и злобари.

Бай Ганьо е жив! Толкова грозно и долнопробно се държаха тези „ВИП“ личности, че ме отказаха да гледам предаването тази седмица. До следващата.

И това ми били публични личности, пример за обществото! 🤦‍♀️ Единият си показва голото шкембе и се заяжда като стар ерген. Другата ѝ се клател десертът 😱(може пък да е оживял, знаеш ли). Третата пък мляко, миди, бяло брашно… храна не ядяла😩

Имах чувство ,че Башар е домакинът ,не млъкна през цялото време с тъп и арогантен хумор. Мисли се за много оригинален ,а стана много неприятен .

Бахара и той е загубил връзка с реалността. Очевидно си мисли, че е много духовит, забавен и интересен.Поредния със силни напъни и липса на реална самооценка.

 

Накрая Божидар Караджов бе награден с ниски оценки, защото не бе отгатнал изискванията и желанията на някои от гостите си.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!