fbpx

Китодар побесня и заплаши с бой Гала и Милица

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Актьорът Китодар Тодоров се развихри в студиото на „На кафе“ по Нова телевизия и буквално заплаши с бой колежката си Милица Гладнишка. Гала също се изплаши, че редовният ѝ гост е твърде изнервен и словесната му агресия може да стане физическа.

Китодар и Милица обсъждаха в редовните си весели дебати темата „за“ или „против“ диетите. Известният със странностите си актьор подходи доста сериозно към темата и заяви, че диетата трябва да се прави с цел по-добро здраве, а не по-добър външен вид. Според него е важно да се чувстваш добре, а не как изглеждаш.

Гала реши да го обори с довода, че като изглеждаш добре, самочувствието ти е по-високо. В отговор обаче Котадар буквално се развика и придоби агресивен вид:

„Да изглеждаш добре е по-важно от това да се чувстваш добре, така ли стоят нещата според Гала?“, заяви актьорът в очите на водещата и тя буквално изтръпна. Милица Гладнишка се опита да овладее ситуацията, но гневът на Кито се прехвърли към нея, като я заплаши в физически отговор, ако продължи да го прекъсва.

„Ясно е, че никой не харесва Милица. Аз съм говорил с хората зад кадър и отзивите не са положителни“, така нареди набързо той колежката си. Тази прекомерна грубост все пак подсказа, че Китодар се шегува. Той продължи с черните шеги и каза на колежката си, че ако пази диети и е здрава, ще може след време да гледа тези, които я мразят, да умират, а тя ще е здрава.

Шокирани от думите му, панелистите и Гала се зачудиха каква е причината за агресията на Тодоров. Оказа се, че той се опитва да спре цигарите и затова е супер нервен.

Милица Гладнишка пък разказа собствена история с диета. На 16 години тя решила много сериозно да се посветила на лечебния глад. В резултат на това, тя отслабнала 17 кг, но пък цикълът ѝ изчезнал да 6 месеца. „Нямаше ли кой да те хване и да те счупи от бой?“, попита Китодар.

След тази реплика Гала също се уплаши от актьора. „Продължавам да те харесвам, спокойно. Но ще стоя по-далеч, не мога да посрещна следващия си гост с насинено око“,          заяви водещата.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!