fbpx

Цитиридис се раздели с любимо същество

БГ звезди

Кадри: Инстаграм, Николаос Цитиридис

Емоционална раздяла се наложи да претърпи водещият на вечерното шоу по БТВ Николаос Цитиридис. Това става ясно от видео, което той публикува в профила си в Инстаграм. Телевизионерът излезе във ваканция от ефира, но тръгва на турне със собствено стендъп комедийно шоу.

Поради тази причина той ще трябва да се раздели за известно време с котката си Карма. Цитиридис пусна клипче, в което й казва датите, на които няма да го има и я уведомява, че ще я остави сама.
„Карма, заминавам на турне. Ще те хранят. Няма да те оставя гладна, луда ли си. В Казанлък ще ходя сега, после Стара Загора, Бургас. И в неделя няма да ме има. Варна, Севлиево, Велико Търново, после едно Благоевградче ще направя“, казва й водещият, а в един момент тя се отскубва от ръцете му.

Любопитното е, че в коментарите под публикацията негови приятели му предлагат да им даде котката си. Една от тях е популярната Катерина Евро, която му е написала „Дай ми котето!“. Двамата бяха колеги в журито на „България търси талант“. Друга известна от екрана актриса – Боряна Братоева, изпълняваща една от главните роли в „Съни бийч“, също е реагирала в коментарите, като му е изпратила усмихнати личица.

Към поста си пък Нико е написал, че няма да липсва на котката си. „Просто няма да има кого да дразни“, споделя водещият.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!