fbpx
Блиц Новини

Снимки: Инстаграм, Георги Блажев

По-рано днес водещата на предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“ Гала обяви, че екипът намалява, като след раздялата в понеделник с Дарин Ангелов, днес от панелистите отсъстваше и Георги Блажев.

54-годишната плевенчанка не уточни къде се намира писателят, но по-късно през деня това стана ясно. Блажев е във Великобритания, където е завел своята половинка – актрисата Ива Папазова. Двамата вероятно са на почивка, но не е изключено един от тях да има ангажимент в столицата на Обединеното кралство. Той пусна снимки от Лондон, към които написа: „Много кралици в този град“.

Блажев има един развод зад гърба си, а от бившата си жена има малко детенце. Новата си половинка писателят залюбил през тази година. Преди това жълтите медии неуспешно го свързваха с колежката му от „На кафе“ Апндреа Банда-Банда и често гастролиращата при Гала филмова критичка Стаси Айви.

Ива Папазова е завършила в класа на големия Стефан Данаилов. Тя е от Пловдив, а преди пет години се прочу по неприятен повод, свързан с нападение на джебчия спрямо нея в Бургас. Тогава младата актриса бе спасена от двама ученици – Юри и Никита, които дори догонили крадеца и й върнали чантата.

Блажев и Папазова се радват на щастлива любов, личи от снимките им в социалните мрежи. Наскоро двамата заедно с целия екип на „На кафе“ посетиха операта „Дон Карлос“, с която колегата им Юлиан Константинов отпразнува 30 години на сцената.

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!