fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи недопустим гаф с Ирина Тенчева, жената на Иван Христов от дуета продуценти и водещи Иван и Андрей. Синът на Катето Евро за пореден път желязното правило, че възрастта на една жена не трябва да се коментира.

Ирина Тенчева говори в студиото на bTV за промените в живота на жените след като навършат 45 години. Тя започна да цитира различни изследвания, когато Кадиев се намеси с репликата:

„Е, вие с Деси можете да говорите от личен опит“. Деси Стоянова, която е свикнала с подобни безпардонни коментари на колегата ѝ, просто си замълча. Тенчева обаче се сопна веднага:

„Извинявай, но аз още не съм навършила 45“, заяви тя и буквално препарира грубия Кадиев. Сашо веднага усети, че е допуснал грешка и почна нервно да си бърше очилата.

Ирина Тенчева уточни, че всъщност ѝ остават само няколко месеца до споменатата възраст. Тя обаче допълни, че не очаква навършването им да доведе до някаква криза. „Аз съм си умерен депресант изначално“, обясни жената на Иван Христов. „Значи за теб възрастта няма значение“, каза Сашо Кадиев в опит да се спаси от пълната излагация.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!