fbpx

Нападнаха блестящия Иво Аръков заради красива снимка

БГ звезди

Снимки профил инстаграм/Иво Аръков

Нивата на агресия в родното общество винаги са били високи, но напоследък нагледно се вижда, че част от нашенците буквално са стигнали до маниакалност и параноя.

В любимец на зрителите се превърна младия актьор Иво Аръков с култовата си роля на Младен от приключилия съвсем скоро втори сезон на  „Съни бийч“.

В социалната мрежа Иво обича да цитира класици в постовете си, на фона на негови снимки от прекрасната и зареждаща българска природа и провокира разнородни размисли у последователите си.

Една от снимките му предизвика гняв в един от коментиращите, който реши, че има символика във фона на който се е снимал Аръков, синьо небе и пожълтяло от пролетни цветя поле.

Снимката е от Вазови поляни край Сопот.

ПРЕДАТЕЛ. ТАКА СЕ ОПОЗОРИ!!! ТИ СИ БЪЛГАРИН И ХОРАТА ТЕ ХАРЕСВАХМЕ. КАК МОЖА ????

Гневният коментар завихри малък спор между двамата:

Снимката няма нищо общо с Украйна приятелче. Успокой се! Просто случайно съвпадение на цветовете… 🤦‍♂️ поеми дълбоко въздух и коригирай поведението си, моля!, опита се да поясни актьорът.

„Утре може да не съществува Украйна, а тази снимка ще остане!!!“, настоява, че вижда провокация коментиращият.

Точка постави учуденият Аръков на който не стана ясно с какво е провокирал този гняв.

„Тотално не Ви разбирам, тогава какъв проблем имате с мен, с какво съм се “опозорил”, с какво “как съм можал” и с какво, това че съм Българин (макар и с руски корени, но вие нямате време за проучване) има общо с вашия коментар?“

Извън този лек спор между двамата, зрителите продължават да го поздравяват за блестящата роля и страхотната актьорска игра.

Искам да Ви поздравя за влизането в ролята на Младен, заслужавате Оскар, много високо актьорско майсторство! Пожелавам Ви голям успех извън България!

Маняк, отдавна не се бях смяла така на български филм! Играеш страхотно! Поздравления на целият екип!

Страхотен си.Надявам се да ни забавляваш отново на екран! Много здраве и успехи ти желая!

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!