fbpx
БГ звезди

Кадри: Инстаграм, Виктор Стоянов

Виктор Стоянов вече три месеца е един от най-обсъжданите мъже в България. Той бе основната фигура в риалитито „Ергенът“ и натрупа огромна фенска маса покрай това, като всяка негова публикация в социалните мрежи предизвиква стотици реакции и коментари.

Днес мачото публикува уникална снимка от Малдивите, която много бързо бе залята от коментари. „Понякога няма да разбереш стойността на един момент, докато не се превърне в спомен… Съгласни ли сте?“, написа той към кадъра. Под поста последователите му веднага започнаха да коментират. Някои от тях го сравниха с боговете Зевс и Нептун, а други искрено му пожелаха да си почине, тъй като заслужава.
„Изключително земен човек си. Евалата!“, „Приятна заслужена почивка! Пожелавам ти много щастие, спокойствие и вълшебни мигове“, „Уникален си, да си изкараш прекрасно“, гласят част от мненията под кадъра.


Някои обаче искат час по-скоро да научат дали Стоянов е сам на почивката или с някоя дама. „С кой си там, казвай бързо?!“, пита негова фенка, но със сигурност на този етап няма как да научи отговора. Може да се счита за сигурно единствено, че не е с Александра Гърдева, с която медиите ги спрягаха като двойка след края на „Ергенът“. По-рано днес тя обяви категорично, че с него са само приятели. Освен това в последните си постове Александра се е тагнала от София, така че няма как да е на Малдивите с него в момента.
Под кадъра има и коментари на хора, които стигат и по-далеч. „Може ли следващият път да ме вземеш?“, пита директно една от фенките, а друга си иска роза за подарък от Виктор.

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!