fbpx

Ергенът е забравен, пиленцата от Монако са звезди в Смени жената

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Новите епизоди на „Смени жената“ са на път да ударят в земята „Ергенът“. Още с излъчването на втори епизод една от двойките участници изумиха зрителите. „Пиленцата от Монако“ Боби и Нина от Пловдив широко афишираха луксозния свят в който живеят по техни думи.

Нина постави всички на място още в началото, като обясни на половинката от другото семейство Митко Господинов, известен от „Фермата 1“, как само обувките им струват две хиляди лева.
Половинката й Боби пък обясни, че се облича само в бутикови дрехи на „Филип Плейн“, с когото, ако може да му се вярва е приятел и не само, с Григор Димитров са се виждали веднъж и също са приятели.

Добре де, за него разбрахме, че се облича в Филип Плейн😂 ами тя ? Приятели били😅 снимали се веднъж с някой и айде приятели!!!😂 шок шок !!!, коментират зрителите видяното от екрана.

Почти половин век сме свободни да пътуваме, а някои като мен от много много години живеем в западна Европа.
Не разбирам как им се хващат на глупостите на те тея двамата .
В западна Европа е нормално да познаваш известни и не е въобще хвалене, а нещо нормално
Много са ми смешни, в същото време продуцентите са много изостанали във времето

Разликата между тези семейства е от земята до небето.

Тази двойка инфлуенсъри отдавна блуждае в интернет пространството и не за първи път афишира с луксозния си живот в чужбина, но как са се навили да участват в някакво си предаване и да излязат от зоната си на комфорт е загадка.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!