fbpx
Блиц Новини

Кадри: БНТ

Снощи бе един от най-чаканите епизоди на превърналото се в любимо на българите шоу за знания „Последният печели“ по БНТ. Причината за сериозната интрига бе, че всички искаха да разберат дали историческата серия от 18 поредни победи на журналиста Мартин Иванов ще бъде оставена в историята.

Във вторник 46-годишният Атанас Атанасов, който както и Мартин е от Пловдив, също стигна до 18-ия си успех и всички чакаха дали в сряда ще стане едноличен №1 в историята. Наско направи първите две стъпки към тази цел, преодолявайки с лекота първи и втори кръг на воденото от Орлин Горанов предаване. В директния сблъсък за първото място негов съперник бе журналистът и писател на фентъзи и хорър романи Сибин Майналовски, а Наско влезе като фаворит с 330 срещу 270 точки. Двамата водиха оспорвана битка до последно. След първото им завъртане разликата спадна на 320:280, а след второто вече имаше обрат – Сибин поведе с 290:270. Така им остана по една група с въпроси. Атанасов бе първи и след неговите отговори водеше с 300:260, а последната дума имаше Майналовски. След неговия финален спринт писателят дръпна с 290:260, но интрига все още имаше, тъй като останаха три пасувани въпроса и ако Атанас отговореше и на трите, щеше да изравни и битката да се реши с „дузпи“. Той обаче не можа да каже нито един верен и така впечатляващата му серия приключи.

„Както винаги беше удоволствие за мен да играя и се забавлявах искрено. Поздравления за Сибин, който се оказа изключителен и спечели днешната победа. Пожелавам му още много победи. За мен участието в „Последният печели“ беше най-страхотното изживяване досега. Тук за цели 19 предавания преживях невероятни моменти. Изръсих редица глупости, най-голямата от които бе, че пратих белите мечки да живеят на Южния полюс. Но също така имах и много добри попадения. Искам да споделя с вас, че това предаване е единственото, което съчетава магията на куиз игрите, магията на състезанията и магията на българското. Затова съветът ми е да се осмелявате и да се запишете за участие. Може някой да успее да подобри тези 18 поредни победи“, каза Наско на изпроводяк.

46-годишният пловдивчанин се превърна в истински любимец на зрителите на БНТ през последните седмици. Той показа огромен набор от знания, скромност и страхотно уважение към останалите участници. В личния си живот той е щастлив със съпругата си и двете им деца.

Така в класацията с победи на предаването Наско е на върха заедно с Мартин Иванов (вдясно на снимката) с по 18 успеха, като след тях се нареждат Георги Неделчев с 13, Никола Колев и Йордан Байчев с по 11 и Валери Георгиев с 10. Феновете на „Последният печели“ вече коментират в социалните мрежи, че би било много интересно, ако се организира едно състезание само с хората, постигнали най-много победи, за да се види кой от тях би се справил най-добре.

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

Блиц Новини
Геро се стопи, показа елегантна фигура

Кадри Нова ТВ Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро. От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали …

error: Content is protected !!