fbpx

Жоро Блажев се подмаза на Гала, за да не го уволни

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Все повече расте напрежението в „На кафе“ по Нова телевизия с наближаването на лятната ваканция на предаването. Както самата Гала се похвали наскоро пред зрителите, предаването отчита добър рейтинг и ще продължи да съществува, въпреки че имаше слухове, че може и да падне. Явно обаче тази опасност вече е отшумяла.

Запазването на „На кафе“ обаче съвсем не значи, че целият екип ще влезе в следващия му сезон. Напротив, назначаването на нови панелисти е не само очаквано, а и желано от зрителите. Въпросът е обаче кой ще бъде сменен.

Може би най-застрашен да изчезне от сутрешното шоу е писателят Георги Блажев, който има много интересни прояви, но нито има циркаджийската енергия на Дарин Ангелов, нито красотата на Ромина Тасевска, нито авторитета и познанията на Кристина Патрашкова или Юли Константинов.

Блажев вероятно усеща тази възможност, затова навръх 1 юни умело извъртя дискусията в студиото към собствената си персона и желанието си да остане в екипа на Гала. В Деня на детето той коментира, че родителите винаги дават съвети на децата си и те са най-често ценни и полезни.

„Майка ми например ми даде ценен съвет да не си сменям толкова често работата. По тази причина се надявам, Гала, да остана в предаването“, хитро коментира писателят. За негово съжаление обаче, конкретен отговор дали ще „оцелее“ като част от „На кафе“ и в новия сезон наесен не прозвуча. Гала и колегите ѝ обаче очевидно останаха впечатлени как Георги Блажев без проблеми може да се подмаже и да насочи ситуацията в свой интерес.

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!