fbpx

Виктория от Ергена: Стигам до крайности, за да получа това, което искам

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Въпреки, че романтичното риалити „Ергенът“ приключи, зрителите продължават да се гневят при всяка поява на Виктория Капитонова на екран. Нейното представяне възмути много от тях и дори обясненията й, че това е само игра не успяват да потушат впечатлението, което остави за себе си. Пред Сашо Кадиев в „Преди обед“ тя се опита да обясни поведението си с желанието да победи на всяка цена, дори и да прегази и нарани конкурентките си.

„Понякога стигам и до крайности, за да получа това, което искам, призна си Виктория. Поведението си тя оправда с това, че трябвало да се бори и да излива чувствата си без задръжки.

„Това беше шоу, това беше игра и всичко, което се случи трябва да си остане там. Опитах се да бъда интересна и малко прекалих“, призна си тя.

Сред морето от коментари, гневни и неприятни за Виктория има и такива, които не хвърлят всичката кал върху нея и са наясно, че има и други фактори формиращи поведението, което показа.

Гледах предаването и недоумявам от коментарите. Не чух нищо лошо за Виктор от Виктория. Напротив,просто не са един за друг. Призна,че в нормалният живот не би се държала точно така, но това е състезание.

Че има сценарий, има! Няма как да знаем кое е истина и кое не! Продукцията решава кое да ни покажат на нас, за да има гледаемост! Затова да не обвиняваме участничките! Обвинявам продуцентите че ни показаха грозните сцени и реплики! Някои неща можеха да ни спестят! Толкова ниско да се пада заради мъж, ми е грозно!

БТВ
Служителка на МВР към Кънчев: Развенчах ли мита за блондинките?

Кадри: БТВ Експерт в администрацията на МВР седна в стола на богатството тази вечер. Преди това Мария Йосифова е била шеф на оперативна група за анализиране на веществени доказателства от местопрестъпления. След като се справи с първите пет въпроса, тя бе попитана: „Имена на какво в Древен Египет са Нефертари, …

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

error: Content is protected !!