fbpx

Победителката Виктория се завърна в БТВ: Виктор няма шанс с мен

БГ звезди

кадър bTV

Победителката в шоуто „Ерегенът”  Виктория разкри в интервю със Сашо Кадиев по bTV, че Виктор всъщност няма никакъв шанс да има отношения с нея в реалния живот. Рускинята обясни, че е разбрала това в най-скандалната ситуация в шоуто, когато заля конукрентката си Александра.

Виктория си дала сметка, че не може да приеме позицията на Ергена, ако ролите са били разменени. „Виктор нямаше как да не разбере кой е направил така с Александра”, коментира тя. Победителката заяви също, че на мястото на Александра също би напуснала шоуто обидена.

Виктория разбрала с колко от участничките се е целувал Виктор една като гледала предаването. Това направило отношенията с него напълно невъзможно, защото рускинята не приема изобщо отворените връзки.

„Ревнувах от Блага, Александра и Дениз”, коментира победителката в „Ергенът”. Тя каза също, че при лична среща с Александра би ѝ се извинила. Виктория каза също, че не би имала нищо напротив двете да имат заедно работен ангажимент.

Всичко е само шоу, игра, категорична беше победителката и разказа, че въпреки думите на финала на предаването, двамата с Виктор тръгнали в различни посоки още след края на снимките.

„Може би малко прекалих”, каза още Виктория по въпроса за тормоза над Александра. Обяснението за поведението било желанието да спечели. „Всеки иска, аз не го крия”, коментира тя безпардонното си поведение.

БТВ
Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много добра игра в „Стани богат“ направи мениджърът по качеството в голям завод Диян Димитров. Той стартира още в петък, а тази вечер продължи с въпрос за 3000 лева. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна. Ники Кънчев го попита „Какъв надпис стои на тавана …

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

error: Content is protected !!