fbpx

Камен Донев нападна зрителите и участниците в „Ергенът“

Блиц Новини

Кадри видеа Нова ТВ, БТВ и БНТ

Големият български творец и любимец на широката публика Камен Донев, изказа с възмущение мнението си за всички риалити формати, които приковават вниманието на зрителя всяка вечер.

В България се наблюдава явлението „на*ран, но на екран“. Много ме дразни тази американизация, това неистово подражаване да сме като европейци, американци, просто полудявам. И това говорене с „уау“, това повишаване на интонацията. Българската мечта е „да ме видят по телевизията“. Визирам всички формати, всички простотии, които могат да се измислят, само и само да спечелим рейтинг. Не това е щастието, а обичта и вниманието между хората.

Така в напълно в свой стил, той обрисува родната картинка за това, с което телевизиите пълнят главите на хората всяка вечер.

Много зрители на „Панорама“ се съгласиха с мнението на твореца, чиито творчество е обърнато изцяло към българина и бългащината.

Абсолютно ГОЛЯМ и ИСТИНСКИ!!
Винаги право в целта без да мечтае да „БЪДЕ ДАВАН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА“ !
Поздравления за уникалната му способност да изказва по всякакъв начин болестите, споходили нашият съвременен български род!
Да бъде здрав и да продължава да БУДИ!!!

„Пътят към ада е постлан с добри намерения“, така е. Дори и ние с приятелите се шегуваме с този ефект „уау“.

Закопа ги човека..

Респект човека и твореца, който не се срамува от българския си корен!

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!