fbpx

Кристин Каменова ревна по БТВ: Не искам да бъда майка на пет деца в мизерия

Блиц Новини

кадри bTВ

БТВ изуми зрителите си вчера вечерта.

Моделът Кристин Каменова преживя разтърсващи емоции в предаването „Смени жената”  по bTV.

Тя се размени с Петя от Велико Търново и се озова при съпруга и петте ѝ деца в дома ѝ, който беше в очевидно лошо състояние. Петя пък се озова при мъжа на Кристин в София, където двамата живеят в ред, чистота и обръщат много специално внимание на външния си вид.

В края на престоя си в многодетното семейство Кристин изпадна в криза и се разплака заради хигиената в къщата. „Хигиената е нула, даже под нулата”, оплака се моделката.

„Не искам да бъда майка на пет деца в мизерия! Да ме питат какво има за ядене. Тук няма нищо за ядене”, разплака се Кристин, която остана потресена от състоянието на кухнята в дома на Петя, както и от банята ѝ, за която каза, че не е чистена никога.

В края на престоя тя се раздели със сълзи и с децата на Петя. На лична среща с многодетната майка, Кристин буквално изригна срещу нея и искрен бяс я нарече „мърлячка”. Тя буквално заяви на Петя, че Бог ѝ е дал пет прекрасни и умни деца, които не заслужават да живеят в такива условия.

„Има разлика между бедност и мизерия!”, буквално изкрещя моделката и добави:

„Ако беше пред мен, когато влязох в дома ти, щях да те одера с голи ръце!”

Майката на пет деца Петя в крайна сметка се съгласи, че трябва да оправи хигиената в дома си. Дали това беше искрена промяна, или просто се уплаши, че еротичната моделка може да я нападне физически, е трудно да се каже.

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

error: Content is protected !!