fbpx
Блиц Новини
Кадри: БТВ и Благовеста Бонбонова, Инстаграм
Отношенията между Благовеста Бонбонова и Александра Гърдева бяха сред най-обсъжданите в „Ергенът“. В началото двете бяха първи приятелки и се подкрепяха постоянно, като често се изправяха срещу останалите жени в Къщата. След това обаче Блага отиде в лагера на противничките на Алекс и остана там до края на риалитито. Когато Виктор не даде роза на Бонбонова и тя напусна предаването, именно Гърдева бе единствената, която не си размени прегръдки и целувки за „довиждане“ с нея.
Преди известно време в „Преди обед“ плеймейтката обяви, че след края на снимките са си писали няколко пъти. Тя дори поканила психоложката да гледа заедно с останалите момичета премиерата на шоуто, но Алекс отказала с мотива, че повечето от участничките не са на нейните вибрация и енергийно ниво.
Сега обаче всички конфликти между тях изглежда, че са в историята. Те бяха заедно с почти всички кандидатки за сърцето на Виктор Стоянов в петък в столичен клуб, където гледаха финала на „Ергенът“. Блага пусна в профила си в Инстаграм снимки, а на една от тях е именно с Алекс.
Повечето коментари под кадъра са положителни и хората се радват за възстановените им приятелски отношения. Все пак се намират и такива, които се съмняват в искреността им. „В очите на Алекс още прозира обидата от твоето предателство. Снимката сама говори!“, гласи едно от мненията на последователка на Бонбонова.
В поста й има и кадър с Виктор Стоянов. За него също има коментари като един от тях е: „Виктор изглежда сърдит до теб“, на което Блага отвръща“ „Иска ти се“.

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

error: Content is protected !!