fbpx

Демонстрация на лукс в първи епизод на „Черешката на тортата“

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Много „впечатляваща“ за зрителите първа вечеря в „Черешката на тортата“. Не е сигурно дали ще се запомни с хубавата вечеря, която приготви по-скоро съпругът на домакинята Камелия Присадашка или с демонстрацията на лукс, като тя не пропусна да подчертае, че притежава уреди за готвене, за които „хората не са и чували“ и разбира се коментарите не закъсняха.

На мен всичко ми дойде леко прекалено, толкова хвалене и демонстрация на заможност и префърцуненост, чак дразни.А настроението е като на помен.
С една дума скучна работа.

Красив дом и прекрасна вечеря, но ми беше неудобно да гледам неуважителното отношение на съпруга към нея. Все едно е некадърна. По- бавничко е, но това е то.

Въпрос към продукцията. Домакинята световно не известна. Защо не беше поканен съпругът, очевидно има умения в кухнята, би било приятно и интересно негово участие, вместо нейно? ! ( или правите скрита реклама на дерматоложката ( което е в разрез с аудитория и СЕМ) ?!!!!

Грозна сцена беше с детенцето и.. Този не мога да го нарека баща, как грозно го издърпа от кадър,вместо да го представи…. Ама нали и той трябва да се покаже шеф готвач….. А за жена му, не знам какво изобщо прави там… Всичко беше научила на изуст…. Ако нещо забрави, мъжът и я поправяше на всяка дума.. Чиста реклама си беше този епизод на тази жена..

Тая женица не спря да говори- кога сготви не разбрах. Беше я хванала логореята и дрънкаше и дрънкаше…….. Този съпруг много търпелив – здрави нерви да изтърпи това монотонно каканижене и излишно обясняване на очевидни неща. Видях само да чепка един копър и мъжът и да я побутва какво да прави, за да млъкне за малко.

Много претенциозна работа! Кухня, направена за демонстриране на нещо си, менюто и то демонстрационно.

Тази жена изглежда стресирана, не можа де се отпусне нито пред мъжа си, нито пред гостите си. Липсваше определено присъствие на домакинята. Както каза шеф Манчев прекалено стерилно. бих добавила изкуствено,чак отблъскващо.. Ако ще кралска трапеза да им сервира, липсва ли атмосферата…

Много лукс, помпозност, демонстрации на заможност и скука видяхме в този епизод на готварското шоу „Черешката на тортата“.

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!