fbpx

Николай се раздели с Hell’s Kitchen и наградата от 100 000 лв

Hell's kitchen

Кадри видео Нова ТВ

Финалът на готварското риалити Hell’s Kitchen вече настъпи и след напускането на Калоян, да се борят за наградата останаха, Виктория, Валентина и Николай. По-доброто представяне на дамите на вечерна резервация реши съдбата на Николай и той напусна шоуто на грачка от заветната награда. Голямо разочарование и сълзи видяхме в очите му, след това решение на шеф Ангелов.

Въпреки, че беше недолюбван от зрителите заради поведението си, те изразиха несъгласие с това, че той напуска, а не Виктория.

Колкото и да не харесвам Николай със сигурност е много по-добър от Виктория…направо съм потресена…И не само той, имаше и други по-добри…какво я бутат не знам. Ще се окажат верни слуховете, че работи в ресторант на спечелили Биг Брадър и има нещо общо с това да е на финал..

Много се радвам, че Николай си заминава. Дали е по-добър не си пролича с многото му гафове, но като характер е отврат и затова не заслужава победа.

Радвам се,че Николай отпадна на крачка от финала. Нагло поведение,напереност, лъжи. Но утре ще съм за Захарчето

Продукцията обича името Виктория! Първо – „Ергенът“, а сега – „Hell’s Kitchen“. Тази година и двата формата са толкова нелепи! Ако изберат Виктория като победител това ще е гавра като рускинята от „Ергенът“.

Валя е най достойна немската овчарка както каза Дани.

 

Така че, за голямата награда останаха да се борят Валя и Виктория, за първи път женски дуел както каза шеф Ангелов.

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!