fbpx

Дениз Хайрула разплака зрителите с признание за бившите си партньори

Блиц Новини
  1. Кадри видео БТВ

Признание за личният си живот направи Дениз след романтичната разходка и вечеря с Виктор. Положителните емоции и oт ycмивĸaтa нa Cтoянoв я провокираха да признае нещо съкровено, отношение, което тя не познава от досегашните си партньори.

„He знaм зaщo ми тeĸaт cълзитe. Moжe би, зaщoтo дoceгa нe cъм знaeлa ĸaĸвo e тoвa poмaнтиĸa. Hиĸoй пpeди нe ми e пpaвил тaĸивa poмaнтични и ĸpacиви изнeнaди“, paзĸpи Xaйpyлa нa Bиĸтop, a зpитeлитe ocтaнaxa пoтpeceни от това признание.

Виктор я покани в неговата къща, където на двора ги очакваше изключително красива и романтична обстановка с много цветя, свещи, горящ огън и уют. Двамата изгледаха  всички моменти, прекарани заедно в „Ергенът“ и Дениз избухна в сълзи.

Това беше най-якото нещо наистина. Нали каза, че искаш да ме видиш да плача от щастие, това е такъв момент и това е най-хубавия подарък, сподели през сълзи тя.

 

Зрителите не закъсняха с коментарите си:

Според мен Дениз е твърде млада и за тази си възраст, се е сблъскала с прекомерно неприятни неща. Точно поради този кофти опит, тя си има тази агресивна реакция и нисък праг на фрустрация. И не смятам за редно, да я съдим толкова сурово. Между другото тя получи поредното разочарование, което ще продължи да не й помага особено…ако самата тя не предприеме нещо.🙃

И аз я харесах накрая, мн по – симпатична, приятна, и нормална най- вече от всичкото откачалки, които умишлено, или не бяха оставени за в края на формата.
Тя няма нужда от професионална помощ, каквато имат останалите, Александра е поне потърсила, а на Виктория и през ум не ѝ минава, че има нужда.
Като външност с всичките си несъвършенства също превъзхожда и двете, има хумор и е приятна за компания, докато те са безумно скучни. 

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!