fbpx

Виктор Стоянов след „Ергенът“: Мечтата ми е Холивуд

БГ звезди

Кадър видео ютуб

Мечтата ми е Холивуд, българското кино не ме влече. В момента валят предложения от всякъде и аз се опитвам да ги филтрирам. Непрекъснато съм от среща в среща.

За времето прекарано с дамите в умението на продукцията Виктор сподели, че едва е издържал непрекъснатите скандали между тях.

Те в мое лице виждаха един арбитър, всяка искаше да ме убеди в нейната правота и аз бях длъжен да ги изслушвам, но в един момент ми кипна и реших, че трябва да ги оставя да се разберат.

И така неведнъж е ставал свидетел на случващото се.

В крайна сметка Виктор си остана ерген и сподели:

Плюсът на това да си ерген е свободата, от гледна точка на това, че не се съобразяваш, не дължиш обяснение никому. Дамите след „Ергенът“ станаха много настъпателни и не заради това, че ме харесват, а по-скоро че съм популярна личност. Интересът към мен е огромен. Получавам снимки „с дефицит на дрехи“. Много смело, но незнам как можеш да пратиш нещо подобно на човек който не познаваш.

 

Виктор намекна, че не харесва прекалената напоритост на някои дами и посъветва някои неща нека останат скрити за да е интересно и посъветва, че евтиното поведение не може да хареса на джентълмен.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!