fbpx

Елена се оплака много от стреса в Кухнята от Ада

Блиц Новини

кадър Нова телевизия

Още първият ден в Кухнята на Ада е бил твърде тежък и стресиращ за Елена, която приключи участието си в кулинарното шоу.

Тя призна в интервю с Гала, че всъщност това е бил най-трудният момент за нея в шоуто.

Участничката, която най-старателно се пазеше от интригите, не се изказа особено ласкаво за атмосферата в предаването, както пред камерата, така и извън заснетото и видяното от зрителите.

Много напрежение, много стрес – така Елена описа усещането си за Hell’s Kitchen.

Тя все пак призна, че по време на участието си е научила много нови неща, които със сигурност ще използва всекидневно в кухнята.

Елена разказа и за първите си провали като готвач, много преди дори да си помисли, че може да участва в надпреварата на шеф Ангелов.

При първия си опит да панира кашкавал, тя съсипала около 2 кг от продукта.

Друг път Елена фламбирала риба, но пламъците лумнали силно и тя останала без мигли и вежди. След дълъг работен ден пък чаровната кулинарка поръчала не 5 връзки магданоз, а 5 кг, след което цял ден правили магданозени кюфтета, за да оползотвори доставката.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!