fbpx

Зрителите нападнаха Деница заради неутралното й поведение в „Ергенът“

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Съвсем на крачка от финала си тръгна Деница. Тя не бе удостоена с роза и Виктор я отпрати, като остави Виктория за разочарование на много зрители, които очакваха точно това да се случи.

В интервютата след напускането си тя разказа за средата в която живяха три месеца и отношенията между участничките вътре.

„Имаше много моменти в които нивата на токсичност в отношенията се повишаваха„, коментира Деница като експерт в областта, но тя винаги оставаше някак в страни от скандалите.

 

Зрителите й симпатизират, но и в същото време я осъждат остро за това, че не защити Алекс след грозната сцена, която сътвори рускинята Виктория.

Добре, уважавам хора, които не се бъркат в чужди скандали, ако те самите не са пряко свързани с тях. НО! Не уважавам хора, които стоят от страни и “уж” не се месят, но пък софлират и си дават мнението, че и клюкарят и злословят, което Деница направи безброй пъти! Е това, ако е въздържание от влизане в чужд конфликт, то не знам, ако беше решила да влезе, какво щеше да се случи. Тя била жертва?! Човек, който има даден житейски опит и твърди за себе си, че е балансиран, не би трябвало да се оставя да бъде “жертва”.

Тя явно осъзна, че публиката не приема поведението им и веднага промени мнението си. Не им ли беше съвестно да правят коалиции? Повечето са жени над трийсетте, а държанието им беше повече от детинско!

Такива хора като нея не харесвам Да си там и да виждаш несправедливостта и да мълчиш.Никога не бих останала безучастна.

А като е пожелала на Алекс да спечели”Ергена”защо се държеше през цялото време за ръка с тази рускиня? Тя присъства на скандала и дума не обели да я защити? Всички се мислеха за много умни , но се оказва,че единствено и само всяка от тях гледаше да оцелее без значение на каква цена! Не е редно продуцентите да премълчат този грозен скандал и да се правят ,сякаш нищо не се бе случило ! Деница може всичко да каже, но не и пред рускинята и за миг не защити Александра?Г розно и недостойно, да не застанеш зад гърба на сънародничката си, която с нищо не е допринесе за всички скандали около нея!

Неутралната Швейцария,…“ама аз не разбрах какво стана“ – и така от първия до последния епизод! Доста лицемерно и безгръбрачно поведение от страна на Деница.

Тя е най-възпитана ,спокойна и интелигентна от четирите жени,който бяха на финала и не е злобна като другите. Не трябваше да си тръгва.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!