fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Изненадващ сюжет се разигра тази вечер в „Ергенът“. Дамите, борещи се за сърцето на Виктор Стоянов, съзряха изненадваща конкуренция в още една жена, която досега не се е появявала в предаването.
Всичко започна с това, че мачото ги прати на така наречената Нощ на къната в турското градче, край което се снима форматът. Водещият на риалитито Наум Шопов обясни, че това е един от най-старите предбрачни ритуали, запазени и до днес. „Традиционен обичай, за който се смята, че се практикува от хиляди години. Нощта на къната. Целта е да дари младоженците с вечна любов и да ги предпази от нещастие“, поясни Шопов, а участничката Дениз добави, че това е нещо като нашето моминско парти.


Виктор все пак се появи при Александра, Виктория, Дениз и Деница, след което си поговори с тях за мечтаната сватба. Оказа се, че с Алекс имат напълно еднаква представа за провеждането на венчавката – на остров с най-близките им хора и без големи тържества. Дениз пък призна, че е на съвсем различно мнение, като за нея е важно да има много хора, лукс и злато. Деница изненада Стоянов с това, че при евентуален бъдещ съвместен живот тя ще му прехвърли две от отговорностите в дома – миенето на банята и гладенето.
Малко след това четирите поканиха Виктор да седне между тях, а в този момент се появи конкурентката. Става дума за екзотична танцьорка, която демонстрира завидни умения пред мачото и обожателките му. „Не стига, че тука преживях 22 момичета, останахме четири, а сега дойде още една“, констатира нервно мениджърката в АЕЦ Козлодуй Деница.


„Малко ми е неудобно, защото май се опитва да ме съблазни, гледа ме от време на време“, призна Виктор, а момичетата веднага му закриха очите, за да не гледа изкусителката. След това тя го покани да танцува с нея. Той прие, но призна, че рядко се чувства толкова неудобно. Накрая все пак участничките си отдъхнаха, тъй като танцьорката си замина.

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!