fbpx

Изгонената Людмила си отмъсти жестоко на Виктор

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Всичко, което показа Людмила от себе си в романтичното риалити „Ергенът“ е точно тя. Докато при някоя от другите участнички може да се прокрадне съмнение, че има сценарий за някои моменти, при Людмила няма никакво. В „Шоуто на Цитиридис“ видяхме същото момиче, Люси, която нахрани участничките, нахрани Николаос в чест на нейните хейтъри – фенове. Разбира се и на Виктор не му се размина. Тя сподели, че не го харесва и няма тръпка помежду им.

Участвала съм в женски бой, падне ли ми пердето незнам, така че ако нямаше камери не се знае до къде мога да стигна, отвърна на въпроса на Цитиридис дали би се сбила с Александра. Прякорът ми е пинчър – нинджа

И зрителите на Цитиридис не й останаха длъжни.

Ох, отвратително поведение. Люси, желая ти от все сърце са успееш да намериш вътрешния мир и бъдеш по “kindhearted” човек. Вярвам, че има добро в теб, но е потънало в тази злорадственост, задълбаване в негативното и злопаметнистта. Успех, и надявам се да намериш истинската любов, която да ти помогне да бъдеш по-добра версия на себе си!

Някои хора трябва да слязат на земята и да имат по-реална самооценка.

За пореден път се излага с това поведение. То бива самочувствие без покритие ,но тя е ужас. ОПИТВА се да бъде забавна ,но не и се получава с ироничните изказвания. Както вътре в предаването, така и тук главна тема и е Александра….
Злобен човек …🤢

Много е тъжно да гледаш жена във възраст , в която трябва да е надживяла комплексите в себе си, а вместо това продължава да ги изкарва на яве, за да привлече внимание.
Да се държиш , като 17 годишна ученичка е нелепо, про положение, че си 12-13 години отгоре.🙁

Изобщо не се учудвам че е отпаднала. Много неприятно държание и явно не може да преглътне отпадането си. Александра е на доста по- високо ниво от Люси.

С цялата помпозност и фалшиво самочувствие показва колко всъщност се е засегнала, особено като започна да говори за всеки един възможен коментар писан по нейн адрес. Непрекъснато изтъква колко е хубава, колко е сладка, колко е умна…. човек, който е споменатото няма непрекъснато да го изтъква….

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

БТВ
Двама стигнаха до въпроси за 20 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Двама участници стигнаха до въпроси за 20 000 лева в днешния епизод на „Стани богат“. Единият дори успя да отговори правилно на него, но извън играта. Първо на стола седна Биляна Музафирова, която продължи играта си от вчера. Любопитното е, че тя бе стигнала до втора сигурна сума …

error: Content is protected !!