fbpx

Зрители на бунт срещу Сашо Кадиев и майка му Катерина Евро

Блиц Новини

кадри bTV

Буря от коментари предизвика закачката на Сашо Кадиев с началника му в bTV Георги Тошев. След като водещият се подигра на актьорската роля на шефа си, много зрители буквално изригнаха, че синът на Катето Евро не може да стъпи и на малкия пръст на утвърдения журналист.

Нещо повече, зрителите директно заявяват, че Сашо Кадиев и майка му е време да освободят телевизионния ефир от постоянното си присъствие. За мнозина честите появи на екран на Катерина Евро и сина ѝ са пример за връзкарство и по-скоро ги дразнят. Ето някои от най-ярките коментари по темата:

„ПЪРВО МАЙКА МУ ТРЯБВА ДА УВОЛНЯТ, ТЯ ГО ДЪРЖИ”

„Сашко еврото къв журналист е… Къде е Тошев, а къде еврото мамин…”

„Това самозабравило се актьорче скоро ще си ритне трудовата книжка. Твърде много станаха изцепките му, а това не се харесва на зрителите.”

„Няма, как?! БТВ е на него и майчето Евро”

„Много път има да извърви Сашо, за да стигне нивото и професионализма на Георги Тошев! Той е обиколил целия свят като журналист и винаги е правил страхотни предавания.”

„Кой стои зад гърба на Сашо и майка му, та търпят изцепките им и продължават да натрапват присъствието си в телевизията? Който ги харесва, да ги гледа в театъра, а екрана да освободят за по-добри.”

Разбира се, има и много почитатели на Сашо Кадиев и на майка му Катерина Евро, които ги приемат за свои любимци и твърдо ги защитават. Други пък просто не гледат на въпроса толкова сериозно и не застават нито на едната, нито на другата позиция. Те призовават хората да не правят „от мухата слон” заради няколко зачачки от екрана.

 

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!