fbpx

Гала претърпя инцидент с колата на път за работа

Блиц Новини

кадър Нова телевизия

Все по-съмнителна стават динамичните отношения между Гала и актьора Дарин Ангелов, както в ефира, така и извън него. Тази сутрин двамата учудиха колегите си и зрителите, като се появиха заедно и със закъснение за началото на „На кафе“ по Нова телевизия.

Двамата влетяха задъхани в студиото две минути след началото на предаването, а Гала набързо даде обяснение, което не прозвуча особено правдоподобно.

„Закъсах с колата, попаднах в дупка и се обадих на Дарко да ме вземе“, заяви водещата. През това време актьорът си мълчеше, пиеше вода и се правеше на леко разсеян.

Панелистите пък веднага започнаха с подмятанията, че ситуацията е съмнителна. Те не спестиха на Гала въпроса защо се е обадила точно на Дарин да я докара на работа. „Защото знам, че идва по-късно“, отговори Гала и дръпна набързо една критика на колегите си. „Вкарахте интрига, когато няма за какво“, троснато ги скастри шефката им.

Дали между Дарин Ангелов и Гала наистина има нещо или всичко е постановка? Разбира се, отговорът на този въпрос остава скрит за зрителите.

Интересно е обаче, че Гала и Дарко се появиха в ефир напълно готови за предаването – облечени и гримирани, като трябваше само да им сложат микрофоните. Напълно вероятно е водещата и панелистът нарочно да предизвикват слухове за отношенията си, за да събудят интереса на зрителите и жълтите медии.

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!