fbpx

Бездомна котка спаси изоставено бебе да не умре от студ

Блиц Новини

Кадри:ODN

Марша, дружелюбна дългокосместа котка, беше приветствана като герой в Обнинск, Русия, след като спаси малко момче от замръзване до смърт във вход на блок.

Тя топлеше бебето, като се пъхна в кутията, в която беше изоставено малкото момченце, и се гушна в него. Марша остана там дълго време и мяукаше, за да привлече вниманието.

„Марша е много спокойна и дружелюбна котка, така че когато я чух как мяука, си помислих, че може би се е наранила, защото обикновено щеше да дойде да ме поздрави“, каза Ирина Лаврова.

Марша мяукаше, докато Ирина прибираше боклука. Тя погледна котката с крайчеца на окото си и беше изненадана от това, което видя, пише monpetitloulou.com.
„Можете да си представите шока ми, когато я видях да лежи в кутия с бебе“, добави Ирина.

Те бързо извикаха лекари, за да помогнат на бебето. Те незабавно откарали бебето в болница.Марша беше толкова загрижена за това къде е отведено бебето, че изтича точно зад линейката, мяукайки.

Лекарите направиха бърз преглед и казаха, че детето е във форма и здраво.
Полицията казва, че изоставеното бебе е било на възраст между два и три месеца и не е претърпяло никакви наранявания, след като е прекарало часове на студа.

„Радвам се, че бебето е здраво и здраво! Марша е истинска героиня! Нека се отнасяме към животните с доброта, тъй като те се отнасят по същия начин към хората.“

 

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!