fbpx

Чорбанов отиде в bTV и обиди жестоко водещата

Блиц Новини

кадри: bTV

Проф. Чорбанов и д-р Симидчиев – и двамата депутати от управляващото мнозинство, гостуваха в студиото на bTV за да коментират отпадането на противоепидемичните мерки. Чорбанов, който от самото начало на пандемията твърди, че от маските няма никаква полза, заяви, че те са част от параноята, заради която хората са спрели да живеят нормално.

Водещата Жени Марчева обаче отбеляза, че като е влязла в метрото, за да отиде на работа, си е сложила маската, като е видяла, че има много хора. „Това прави ли ме параноичка?”, попита тя.

„По мое мнение – да!”, отвърна без да се замисли проф. Чорбанов.

Д-р Симидчиев тактично намекна, че колегата му в парламента не разбира много от обществено здраве, защото не изучавал този предмет и не е държал изпит по него. Атмосферата в студиото се изостри, защото Чорбанов отговори, че е държал изпит по вирусология и всъщност той е по-голелият специалист по ковид.

Много специалисти говореха, че има сто години опит с вируси и сбъркаха, защото стана ясно, че този вирус не е като другите. Другите вируси не предизвикаха пандемия, тази е първата от края на Първата световна война, каза на свой ред д-р Симидчиев.

Напрежение в дискусията предизвика и въпроса за ваксините. Вирусологът проф. Чорбанов заяви, че и с по-малко от 30% ваксинирани сме се справили с пандемията, но Симидчиев напомни, че заради това сме били на първо място по смъртност в Европа. Ние и без ковид сме на първо място по смъртност, контрира го професорът.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!