fbpx

Зрителите възхитени от Драго, който изхвърли Ивана от Сървайвър

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Всеобща радост настана след като Драго най-после надви Ивана и успя да я изкара от играта завинаги. След четири успешни дуела, дойде и нейното време да бъде победена. Тя успя да изпрати в къщи четирима играчи като бе по-добра в дуелите за елиминация. Този път Драго показа по-здрава психика и успя да елиминира „непобедимата“ блондинка.

“Открих колко съм силна, колко съм безстрашна. Живях абсолютно сама – с всички животни..,с вятър, с дъжд. Аз съм Сървайвър, защото оцелях сама! Защото победих себе си!”. Това бяха последните думи на Ивана при напускането.

Голяма подкрепа получи той от зрителите, които останаха доволни от развоя на играта.

Ейй… Доживях! Направо взех да викам от кеф…
Такава радост, че чак не мога да се нарадвам!

Когато се надцениш, и още по лошо подцениш противник, резултата е това. Радвам се за Драго, определено по симпатичния участник и заслужава втори шанс.

Най после. Браво Драго и успех до края. Чакаме те победител в сървайвър.

Когато се надцениш, и още по лошо подцениш противник, резултата е това. Радвам се за Драго, определено по симпатичния участник и заслужава втори шанс.

И аз искам да напиша едно голямо БРАВО за представянето на Драго досега и да му пожелая да покаже как се оцелява НАИСТИНА в Сървайвър. Само така играта има смисъл! Успех, Драго!

Много странна тактика имаше Драго, защото още в началото се виждаше, че неговата кула е леко наклонена към Ивана. Викам си този човек защо не я изправя или иска да си ходи и той и не му се играе? До последните 3 купички и чинии кулата на Ивана беше по стабилна, но след това се виждаше, че ще изтърве нещата от контрол. При всяко слагане се опитваше да успокоява кулата с лек натиск и да държи до последно и затова Владо беше принуден да започне да им казва кога да спрат да държат. Опитваше се отново с хитрост да спечели, така както го направи срещу Маги като се държеше за скелето при хвърлянето на ринговете. Това не трябваше да бъде допускано от продукцията, но явно Ивана намери дупка в правилата и нямаше как да я спрат. Ако има пак такава игра сигурно ще забранят да се хващат и да хвърлят само люлеейки се така както го правеше Маги и беше предвидено да е така, за да e по трудна играта и по продължителна. Тя се залюлееше и като стигне до мястото на куките се хващаше и хвърляше ринговете, не беше честно.

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!