fbpx

Добричлията в Стани богат си тръгна с 20 000 лв, след него нивото на играта се срина

Блиц Новини

Кадър видео БТВ

Много добър и стойностен играч, с висока обща култура и знания бе Огнян от Добрич, който се представи достойно и заслужено си тръгна с наградата от 20 000 лв в „Стани богат“. Опит да покори въпросите направи Тодор Погосян – мечтател и приключенец, но не успя да стигне доникъде. След него столът на богатството зае младата дама Мартина Палева, която се е заела със сложната задача да бъде ментор на жените, като ги учи как да са такива, а не да изземват функциите на мъжете.

Старта й не бе това, което се очакваше, тя се запъна още на въпросите до 500 лв. На пътя й до върха застана въпроса за броя букви в българската азбука, но тя го преодоля успешно.

Защо тооолкова много се толерират незнанието и глупостта? И това нещо има самочувствието да застане и с цялата си наглост да ти дава уроци как да станеш жена⁉️ А по-лошия сценарий – отиваш на интервю и пак това нещо решава дали си достоен да започнеш работа в „международната компания“… ‼️Що за лудост, що за абсурд…? Да не знаеш елементарни неща от рода на „колко букви има в азбуката“!!! То си е равносилно на това да не знаеш и столицата или коя година е създадена държавата, в която полирания мозък е на почит! За Огнян чупки, стойки и „бой с тоягата“, за HR-ката „давай да броим и сричаме заедно“. Черешката беше не само, че не знае колко са на брой, ами не знае и самата азбука!!!

Е, Билалов колко е широко скроен, има ли хубава девойка се раздава изцяло. Ама девойката е супер „коуч“,“ейч ар в голяма международна компания“, но не знае колко букви има в азбуката ни…Билалов направи огромни напъни да я доведе.до 500 кинта..

Пред „това“ мацката със Сатурновият натюрморт е направо професор..няма притеснение с което да оправдаеш, че не знаеш колко са буквите на собствената ти азбука + да не можеш и да ги изредиш. За тия 500 лв. да си купи буквар. Ако ще после и на въпрос за ядрена физика да отговори все тая.

 

Очакваме в продължението в понеделник да видим докъде ще стигне играта на Мартина и стискаме палци.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!