fbpx

Куче намира „близнак“ на разходка и моли да го заведат у дома

Блиц Новини

Кадър Инстаграм

Една обикновена разходка в парка среща Бетани и кучето й Снейп с техния нов най-добър приятел. За тях беше нормален ден, в който Бетани реши да изведе своя домашен любимец на разходка. Те не знаеха, че това ще бъде щастливият ден, в който ще срещнат най-новото попълнение в семейството им, пише Епик Интересант.
Разхождайки се Бетани видяла събитие за осиновяване на кучета. Там те забелязаха кучето Бийст, което беше досущ като Снейп. Бяха като близнаци. Дори Снейп забеляза приликата и веднага се приближи до Бийст с огромен интерес и радост, сякаш се гледаше в огледалото. Наистина си приличаха дотолкова, че не можеш да разбереш кой кой е, ако седят един до друг.

Бетани и нейният приятел обмисляха да си купят ново куче. По това време обаче те не търсеха активно. Ето защо Бетани просто щеше да се отбие на събитието за осиновяване.


„Това, което ме накара да искам да осиновя Бийст пред другите кучета, беше, че той приличаше на Снейп. И двамата са микс от керн териер, майката на Снейп е смесица от лабрадор и питбул, а бащата е керн. Нищо чудно, че Снейп веднага усети силна привързаност към Бийст. Те бяха като братя и сестри от различни майки.


Сега те се наслаждават на островния живот на Хавай с родителите си. Снейп и Бийст играят много на плажа, преследват се, за да видят кой е най-бързият. Те правят почти всичко заедно като еднояйчни близнаци. Тези две кучета вече не могат да бъдат разделени.

Бетани е активен застъпник на движението „Осиновявайте, не пазарувайте“.

Кредото „Осиновирайте, не пазарувайте“ е лозунг на кампанията, който насърчава хората да осиновяват кучета от приюти или да ги спасяват от улиците, вместо да купуват кучета от развъдчици на кучета или магазини за домашни любимци.

Тази кауза се популяризира поради увеличаването на случаите на евтаназия на животни по целия свят. Това има за цел да намали броя на домашните любимци, настанени в приюти и да освободи място за нови спасени животни всеки ден. Така че, когато човек осинови куче или котка, те не само спасяват живота на това животно, но и отварят пространство за спасяването на живота на друго животно.

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!