fbpx

Марио и Антон рискуваха живота си и спасиха кучетата на съседите от горяща къща

Блиц Новини

Кадри: Камерата за сигурност

Две много смели момчета са приветствани като герои, след като бързият им ум спасява живота на три кучета в Ковънтри, Роуд Айлънд.

Безпомощните животни били заклещени в горяща къща, но момчетата са ги спасили. Кадри от камерата на къщата показват героичната им постъпка, пише interessantasavoir.com.

13-годишният Марио Комела и 12-годишното му гадже Антон Ломбарди карали велосипед през квартала, когато чули пожарни аларми, идващи от къщата на един от приятелите им.

Когато се приближили, за да видят какво се случва веднага забелязали дима, който излиза под входната врата. Те чули кучетата да лаят неистово вътре.

Двете момчета знаели, че трябва да действат бързо, за да спасят отчаяните кучета, но за щастие, когато се приближили до входната врата, камерата на звънеца се активирала и това позволило на собственика Джон Солсбъри, бащата на техен приятел, да комуникира с тях.

След като мъжът им дал кода за влизане, момчетата най-накрая успяха да отворят вратата и да освободят Фейт и Буу-две от кучетата. Както показват кадрите, едно от момчетата – Марио влиза в къщата и освобождава третото куче Чейс, немска овчарка, което е било в сандък.


По време на избухването на пожара собствениците Джон Солсбъри и Атина ДиБенедето закусвали в близкия ресторант. И двамата похвалиха двете момчета за героичните им постъпки.

„При целия дим, който излизаше от къщата, Марио дори не се замисли. Той изтича и пусна кучето навън“, каза Атина ДиБенедето пред 12News.

Беше много трогателно. Кучетата са моите бебета. Все още не мога да гледам видеото без сълзи в очите и да се чудя какво щеше да се случи, ако бяха там 5-10 минути по-късно.“, казва още тя.

Блиц Новини
Драма между майка и дъщеря в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ива Георгиева седна на стола на богатството тази вечер и започна уверено играта си, след като преди това за нея се разбра, че дълги години е била зъботехник, а в момента е илюстратор на книги. Младата дама премина леко през първите пет въпроса, а за 1000 лева тя …

Блиц Новини
Ани Владимирова: Гледате това, което продуцентите искат да видите

Кадри подкаст Кадиев Ани Владимирова е психологът, който избира много от участниците в различните риалити формати в България. Пред Сашо Кадиев тя разказа как определя кой къде му е мястото и дали ще донесе очаквания интерес според продуцентите. Риалити формата дава усещане за свързаност с този, когото наблюдаваш. Хората са …

Блиц Новини
Добра новина за пенсионерите

Всяка година на 1 юли, се осъвременяват пенсиите по така нареченото „швейцарското правило“. Темпът на растеж досега бе с 11%, но според правилата би трябвало този път да е само 10%. „Искам да внесем успокоение, че ще хората ще получат пенсиите с увеличението от 11% и никога не е стоял …

error: Content is protected !!