fbpx

Спасители с джет извадиха давещо се куче

Блиц Новини

Кадри: Туитър, Спасителите в Лос Анджелис

Спасители в окръг Лос Анджелис (Калифорния, САЩ) спасиха куче, плуващо отчаяно на почти 600 метра от брега, близо до щатския плаж Николас.

Кучетата могат да бъдат отлични плувци. Но понякога се оказват в опасни ситуации. Такъв беше случаят с домашния любимец, роден в Западния бряг на Съединените щати.

Докато се разхождаше със стопанката си по плажа Зума, кучето се поддало на желанието да се наслади на кратко плуване.  Уви, удоволствието се превърнало в беда. Кучето се е отдалечило твърде далеч от брега, разкрива FOX 11.

Спасителите помогнали на четирикракия приятел да се върне отново при стопанката си на плажа.

След като сигнализирали за инцидента дошъл екип от спасители. Те се качили на джет-ски и спасили бедстващото животно.

Кучето е намерено на близо 600 метра от плажа и след това поставено на лодката. Върнаха го на брега при стопанката му живо и здраво.

Жената, облекчена и радостна прегърна героите на деня, които бяха аплодирани от всички на плажа.

Спасителите на окръг Лос Анджелис публикуваха историята в акаунта си в Twitter в понеделник на 24 януари 2022 г. Въпреки че това беше необичайна спасителна операция, те казаха, че са „развълнувани да помогнат на този четирикрак приятел да се върне на плажа“.

„Докато спасителите се усхмихват, напомнят на плажуващите, че кучетата не са разрешени на плажовете в окръг Ел Ей“, завършиха публикацията в социалната мрежа.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!