fbpx

В ефира! Гала шокира д-р Мермерски с интимен въпрос за жените. Той…

Д-р Йонко Мермерски бе гост в „На кафе” по Нова Тв. Той коментира какъв тип са жените според тялото им и гена – круша, ябълка или правоъгълник.

За да разберат какви са жените, те трябва за измерят с шивашки метър своята талия и ханш и да ги разделят резултатите. Ако си круша, резултатът е под 0,80, при ябълките – над 0,95, а при правоъгълниците – от 0,80 до 0,95.

Д-р Мермерски измери талията и ханша на три момичета в студиото и установи, че са тип круши.

По молба на Гала д-р Мермерски разкри и какъв оргазъм изпитват трите типа жени.

„Крушите най-лесно се възбуждат и стигат до оргазъм, а най-хубавата диета за трите типа е да заменят едното от храненията през деня със секс.

При ябълките оргазмът е най-интензивен, но най-краткотраен.

При правоъгълниците по-бавно започват да се случват нещата и малко по-трудно се постигат, но като се постигнат, траят по-дълго време и не трябва да ги закачате няколко дни”, заяви д-р Мермерски.

Ето какви хранения и упражнения препоръча той за трите типа:

„Крушите влизат първи в пубертета и най-рано в менопауза. Те започват да привличат мъжките апетити, когато с в пети, шести клас. Мъжкият апетит се оформя най-рано към тях, защото мъжките хормони започват да действа и така се оформя влечение към крушите.

Как да се хранят? Те имат най-малка съединителна тъкан, по-бързо образуват целулит и са най-малко атлетичните. Нека да избягват мазнини, да имат по-голямо съотношение на белтъчни и протеини (крехки месца). Месото и въглехидратите трябва да са наравно – по 45 %. Най-голямото на калории хранене да е сутрин, на обед да е два пъти по-малко, а вечер – само фибри, зеленчуци и салати. След 20 часа не трябва да консумират мазнини.

Три пъти седмично да правят силови упражнения и такива, при които двата крака да са отделени от земята – скачане, тичане.”

Ябълките имат хубава мускулна маса. Да правят аеробни упражения, а при храненето белтъчините да са по-малко, а сложните въглехидрати да са повече. Да се хранят като крушите сутрин и на обед, а вечер могат и въглехидрати да прибавят към зеленчуците, но да не се хранят след 20 часа.

Те са предразположени за хубава и здрава мускулатура на краката. Имат здрави и източени крака. Те имат по-малко тестостерон и не се нуждаят от силови тренировки.

При правоъгълниците голяма част от тях са кльощави. Натрупването на мускулна маса е проблем, те трябва да наблегнат главно на белтъчини. Храненето е доста по-свободно откъм количество на калории, защото не съдържат мускулна маса и не качват маса в сравнение с другите.”

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!