fbpx

Новината за болната Гала разтърси зрителите

Блиц Новини

Кадри видео Нова ТВ

Новината, че Гала е с положителен тест за ковид разтърси зрителите. Днес сутринта самата тя съобщи новината при откриването на предаването.

„Ще ми се наложи да остана у дома за десетина дни, защото вчера си направих тест, който се оказа положителен”, обяви тя в ефир.

Гала сподели, че се чувства добре и има само проблеми с гласа и носа.

Зрителите разбира се реагираха веднага на тази новина:

Уааау. Скорошно оздравяване и бързо да се връща в ефир ,че без предаването ,света е немислим за нас.

И как така, Ваксинирана с не знам колко дози, (защото постоянно го изтъква) за втори път е болна??? От тук идва въпроса :ваксинирана ли е или просто има сертификат???

И какво да направим сега? Що за новина? Чак и публично се пише. Все едни е единствената. Бързо оздравяване на нея,а на вас по положителни новини!

Така го оповестявате, все едно в цялата галактика тя е единствена…тююю, аман! Миналата седмица и аз бях с ковид, лежах, пих хапчета и готово!

Всички от предаването в карантина!Хайде!
Бързо оздравяване, Галка! Обичам те!, пожелаха на Гала някои от тях.

Блиц Новини
Шокиращи гледки на деца пред и в детски дискотеки

Кадри Нова ТВ По повод Деня на детето във Варна бе организирана акция на полицията за проверки по дискотеките за малолетни и непълнолетни лица. Оказва се съвсем не е прецедент организирането на така наречените детски дискотеки, където децата се забавляват като възрастни. Купоните се организират в дискотеки с попфолк музика …

Блиц Новини
Андре Токев: Пътят е труден, затова не трябва да съдим строго

Кадри БНТ Топ готвачът, който прекара 9 месеца в затвора заради шофиране в нетрезво състояние издаде книга, в която откровено разказва как човек може да стигне дотам, въпреки, че е успешен. Искам да мотивирам хората, които понякога не виждат път напред, защото животът за нас е една екскурзия, в която …

Блиц Новини
Дете-чудо шампион по ментална аритметика

Кадри Нова ТВ Детето-чудо, 8-годишния Керем Хазим от Несебър решава 170 задачи за по-малко от 10 минути и за пореден път прослави България. Последният му успех е в Испания, откъдето се прибра отново със златен медал. Победител е и на едни от най-трудните първенства в Дубай и Азербайджан. Той вече …

error: Content is protected !!