fbpx

Претендент за 100 000-те хиляди седна в стола на „Стани богат“

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Доста играчи се изредиха на стола на богатството от старта на новият сезон на играта „Стани богат“, но дотук рядко някой от тях успя да се изкачи до сума по-висока от 5000 лв.

Новият участник, познат и от шоуто „Един за друг“, който седна срещу Билалов снощи, даде заявка за интелигентна игра, с която може би ще стигне до заветната награда.

33-годишният Деян Ангелов е адвокат и писател на книги игри.

Той отговори на въпрос за 10 000 лева, а днес ще отговаря за 20 000.

Това не остана незабелязано от феновете на предаването, които досега се отегчаваха с представянето на повечето участници, изредили се в стола на богатството.

Като голям фен на предаването мога да кажа с чиста съвест, че лично за мен това е най-добрият играч като комплексни качества в цялата 20 годишна история на стани богат в България.
Умен, възпитан, съобразителен, хладнокръвен, смел. С огромно нетърпение очаквам да стане 18:00 часа и да видя как е завършила играта му. От сърце му пожелавам да е отговорил правилно и на останалите 4 въпроса и да е спечелил голямата награда от 100 000 лева. Заслужава го напълно!

Най-накрая играч с потенциал за 100-те хиляди лева. Страхотна обща култура и голямо хладнокръвие. Наслада е да го гледаш. 🙂

Така се играе тази игра – с много знания, смелост и стратегия. Деян си личи, че е прекрасен човек и въпреки всичко, гледам пак някакви дървени философи се опитват да омаловажат знанията и уменията му.

Отлично представяне! Очаквам обаче да го „закопаят“ след верния му отговор на следващия въпрос. Не им се дават повече от 20 хиляди.

Великолепна игра! 👏 Великолепна млада и харизматична двойка! ❤️ Така се радвам, плача и извиках от радост на въпроса за 10 000 лева, че мъжа ми влезе с вратата да ме пита какво става, а беше в спалнята със слушалки. 😀

Добре е, че има такова предаване, което поставя на пиедестал знанията, а не мускулите или кубиците силикон например 🙂 . И още по-хубаво е, че Стани богат се следи с интерес от толкова много хора.

Нямаше как сред всички коментари на възхитени от представянето на участника, да не се прокрадне и нотка на съмнетие, да не би да има нещо „гнило“:

Поредното подставено лице с изключително елементарни въпроси засега. Инак от предаването не изневеряват на себе си откъм невежество за пореден път – „хоспиталиери“ и „йоанити“ са две названия на един и същ орден. Тоест авторът на въпроса за тамплиерите е пълен невежа.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

error: Content is protected !!