fbpx

3-месечна Немска овчарка плаче със сълзи, изоставена от семейството си в приют за умъртвяване

Блиц Новини

Кадри: Saving Carson Shelter Dogs

3-месечна немска овчарка разплака мрежата. Сидни се разплака със сълзи, изоставена в приют, където се умъртвяват неосиновените кучета.

Животните се нуждаят от любов, храна и подслон, като нас, хората.

Едно куче си мислеше, че е намерило всички тези неща, че и повече, когато бе взето от семейство.

Това обаче не се оказа истина.

Семейството изостави кучето си Сидни, когато тя беше само на три месеца.

Сидни премина от грижовен дом до студена кучешка къщичка в приюта за животни Карсън в Калифорния. Тя не разбра какво е направила погрешно и започна да плаче, когато разбра, че е загубила дома си, съобщава androdass.com.

Най-лошата част от тази сърцераздирателна история е, че семейството не е имало конкретни причини да се откаже от кучето. Те просто не я искали повече.

Някои хора нямат никакво чувство за отговорност към другите.

Тъй като семейството не си направи труда да потърси друг дом за Сидни, тя бе пратена в приют, в който се извършва умъртвяване.

Тя е изправена пред тежка съдба – освен ако не намери любящо семейство, което да я осинови.

Сидни е сладко куче, тя е любезна и добродушна като темперамент. Никой не разбира как тези хора могат да я оставят там.

За съжаление подобни неща се случват твърде често. Според Американското дружество за превенция на жестокостта към животните или ASPCA, „Приблизително 6,5 милиона животни-придружители влизат в приютите за животни в САЩ в цялата страна годишно.“ Това число е поразително.
Надежда обаче има. ASPCA съобщава, че приблизително 3,2 милиона домашни любимци се осиновяват всяка година. Хубавите и уютни сърца на любящи собственици на домашни любимци спасяват почти половината домашни любимци, които са настанени в тези приюти.

Тези цифри доказват, че когато става дума за помощ на бездомни животни, всеки акт на доброта е от значение.

За щастие, историята на Сидни има весел край.

Около седмица след пристигането си в приюта Сидни е осиновена. Спасителна организация, наречена Saving Carson Shelter Dogs, сподели видео на Сидни, което помогна да се привлече вниманието към тежкото й положение.

Спасителният екип върши невероятна работа, за да намери домове за застрашените кучета в този приют. За щастие те бяха готови да намерят дом и  за Сидни.

Въпреки че Сидни загуби първия си дом, всички са щастливи, че вече има ново семейство.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!