fbpx

Сашо Кадиев се подигра жестоко на възрастна зрителка

Блиц Новини

кадър bTV

Водещите на  “Преди обед” по bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев започнаха първото си предаване за годината с лют спор в ефир. Те сблъскаха мненията си за и против обещанията и целите, които по традиция хората си дават в началото на новата година.

„Никога, никога, никога не съм спазвал обещанията, които съм си давал на Нова година”, заяви Сашо. Според него почти никой не успява да промени живота си и да изпълни заричането си да започне да спортува и да ходи на фитнес още в началото на януари. Деси зае обратната позиция – тъкмо със смяната на календара хората имат възможност да излязат на чисто и да се отърват от вредните си навици и да развият полезните. В нейна подкрепа се изказа и друга жена в екипа на предаването, Радина Червенова.

„Аз си поставих за цел да не смятам, че мога да направя всичко най-добре сама”, каза Радина, която призна, че също като Деси малко прекалява с желанието да контролира всичко, особено в работата си. „Пожелавам ви да живеете малко по-безотговорно”, каза на колежките си Сашо Кадиев и загадъчно допълни: „Искам да променя едно нещо в себе си, но това е най-малкият ми проблем”.

След това водещите започнаха да четат мнения по темата и тук вече Кадиев прекали в осмиването на новогодишните обещания. Между споделените мечти и планове за 2022-ра имаше и изказване на жена, която заявява, че си е обещала да е добра баба и да има през годината трето или четвърто внуче.

„Е, тя какво, ще помага ли?”, възмути се Сашо Кадиев. Той дори се впусна да обяснява с жестове, как бабата ще дава инструкции за зачеването на следващото си внуче. За да не се превръща спора в по-сериозен конфликт, Деси и Радина предпочетоха да подминат обидния коментар на колегата си без реакция.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!