fbpx

Зрителите беснеят срещу Мартина, но тя спечели от „Фермата“

Блиц Новини

Кадър видео БТВ

С участието си в „Тази сутрин“ по БТВ, Мартина не само не успя да се хареса на зрителите, дори засили в отрицателна посока оценките, които даваха за нея, коментирайки поведението й.

На фона на отрицателните коментари обаче тя все пак спечели нещо много ценно от Фермата и това е реклама за бизнеса й, който наистина е иновативен и интересен.

Дойде жената, показа се, оправда се, обясни колко е цветна, харизматична и т.н., показа си чорапите и….до там! Самокритичността й е в петите! Провала си е провал – в повечето случаи е подарък, който сме заслужили с действията/бездействията и който да оценим, че да не получаваме следващ такъв!

Мартина , ти показа какъв не трябва да е човек… лицемерие … интриги… лошотия…и от това имахме нужда също да видим,наказанието от зритеския вот показа , че има пробуждане в българина!

Покажете само кадрите с Мартина, тогава да коментираме. Тя просто се харесва такава и обвинява продукцията и зрителите, че не са я оценили. Продукцията излъчвала кадри, които я злепоставят и зрителите не могли да я оценят. Само, конят и под съдрания чул си личи, що за стока е. Съжалявам, Мартина, получи това, което заслужаваше.

Това са само част от хилядите коментари в социалните мрежи.

Положителното за Мартина от участието й в ефира на БТВ остава рекламата и популяризирането на стартиращия бизнес с чорапи, които се обуват върху обувката. Тя успя и да покаже партньора си пред камерите.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Martina Chaneva (@martina_chaneva)

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!