fbpx

Борисов пророкува: След тези ще има катастрофа

Блиц Новини

Кадър видео ФБ

„След Тройната коалиция на Станишев имаше огромна разруха, но се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма разруха, но пак се справихме. След тези сега ще има катастрофа. Това е моята прогноза“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на пресконференция.

По думите му членовете на ГЕРБ по никакъв начин не отстъпват на представителите на т. нар. партии на промяната.

„Ще направим всичко възможно и в ЕНП да очертаем принципите на център – „дясно“. В изказването на Петков ме впечатли това, че ще върнат смисъла на израза „народен представител“ – само за един ден върнаха представата ни за народен представител – показаха, че са богоизбрани. Навсякъде влизаме със зелен сертификат, само за парламента не въведоха това правило“, каза Борисов. Според него това, че депутатите не влизат в парламента със зелен сертификат е двоен стандарт.

„Защо тормозим децата с тестове? Заместник-министър каза, че тук става въпрос за комисионните, които взимат“, заяви той.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи правителство, в което присъства Бойко Рашков.

„Ще дадем толеранс на новия кабинет, но ако тръгнат да теглят милиарди, какъв толеранс да им дадеш? Ако имат правилни политики, ние ще ги подкрепяме“, обяви Борисов.

„Ако българският народ не беше гласувал за тези хора, щяхме да вървим в правилната посока“, коментира Борисов по темата за влизането на България в еврозоната.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!