fbpx

Уикенд: Стана ясен победителят в „Игри на волята”

Блиц Новини

Снимка инстаграм/igri.na.voliata

Още едно реалити предаване се следи с интерес от зрителите. Конкурент на „Фермата“ е „Игри на волята” , чиито рейтинг тази година е рекордно висок.

Източници от продукцията издадоха пред „Уикенд”, че Андрей Гридин печели третия сезон на риалитито. Снимките на шоуто приключиха отдавна, а победителят отново е решен на арената, а не чрез зрителски вот.

Финалната битка се е провела преди месеци, като вече е ясно кой е спечелил сумата от 100 000 лева. Това е 32-годишният емигрант от Казахстан, твърдят информаторите ни. Факт е, че той се представя и най-добре в следващите, още неизлъчени, епизоди на състезанието. Въпреки че е сред най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която представя на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината, защото не му харесвали „игрите и машинациите в спорта и как се ръководи той“ в Казахстан. В България, в общи линии, му харесвало повече.

В началото на предаването Андрей бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни, отколкото приказките на масата. В последно време стана малко по-разговорлив, но често поведението му остава неразбрано от неговите съотборници.

Преди известно време Георги Рабухчиев от отбора на „Приключенците” разкри, че шоуто ще бъде спечелено от жена. Мъжагата призна пред родния фитнес влогър Георги Шишков, че може да отнесе глоба от 30 000 лева заради това, че разкрива кой е победителят. В началото всички се вързаха на Рабухчиев и взеха думите му за чиста монета, но всъщност най-вероятно това е била умела стратегия и той е искал да заблуди зрителите и феновете на предаването. „Трябва да е луд, че да издаде кой печели. От продукцията могат да го глобят повече от солено и няма да може да им се издължи години наред”, коментираха други участници.

Както „Уикенд” писа,. Предаването най-после успя да надвие конкурента си „Фермата”, който регистрира един от най-слабите си сезони. Под въпрос е дали догодина шоуто изобщо ще върви в ефира на bTV.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!