fbpx

Цвети от „Фермата“ за Виктор: Всеки има нужда от нежност

Блиц Новини

Снимки Фермата/ФБ

„Когато се прибрах вкъщи, влязох в банята за час и половина. След това се отдадох на дълги разговори с майка ми“. Това сподели Цветелина Лозанова пред екипа на „Тази сутрин“, който гостува в дома й.

„Всъщност условията в стопанството са страхотни. Когато спях на твърдо в навеса, за първи път от много време гърбът не ме болеше. Вътре забравих за суетата и грима“, разказа бившата стюардеса.

Тя допълни, че седмицата, през която бе фермер на стопанството, е била много бурна и постоянно са напирали скандали със Сия и Цоньо, но тя се е чула с тях и вече са в добри отношения.

„Живка е тактик, умът й е брилянтен и предвижда ходовете. Не смятам, че Мартина ме е пожертвала при двубоя с Ваня. Напротив, тя постоянно ме нахъсваше. Загубих битките, защото напълнях и не бях във форма. Така и не се научих да режа с трион… Моите фаворити за спечелване на „Фермата“ са Лора и Мартина – те са най-близките ми хора“, коментира Цвети Лозанова.

За отношенията си с Виктор тя сподели, че във „Фермата“ скъсяването на дистанцията се случва бързо и усещанията са много силни.

„Всеки има нужда от нежност. Не сме били неискрени. Надявам се да останем приятели с Виктор“, обобщи Цвети пред btv.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!