fbpx

Кристиан Костов с нова визия

Блиц Новини

Снимка профил инстаграм

Безспорно Кристиан Костов е много талантлив певец и артистичен провокатор. Променя визияята си постоянно, като всяко превъплащение предизвиква вълна от коментари. Един ден ще го видим с грим, лак за нокти и доста по-момичешки външен вид, а друг път ще е точно обратното, пише каналът „Cool News“ във vbox7, цитиран от Новините.

Певецът, който в момента се намира в Москва, сподели нова снимка в Instagram, към която пише, че този негов кадър много силно му напомня на един корейски изпълнител – 21-годишният Hyunjin, който е голяма тийн звезда.

Докато едни от феновете му са съгласни, че има някакво усещане в снимката, което и на тях им напомня за Hyunjin, то други имат съвсем друго мнение. Първата ни асоциация е: „Портретът на Дориан Грей“, а изглежда, че някои фенове на Крис са забелязали изумителната прилика с филмовия образ. Става дума за романа на Оскар Уайлд, който има и екранна версия от 2009 г., а в главната роля влиза Бен Барнс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Period Drama 🌹 (@period_dramaromance)

Междувременно Кристиан сподели в сторитата си в Instagram, че известно време се е отдръпнал от социалните мрежи, защото е имал нужда да се изключи от всичко. Най-голямото му постижение е, че за първи път от цял месец е имал ден без никакви панически атаки. „Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност“, разказва Кристиан, който описва паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш, но трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях.

Певецът сподели, че пандемията и изолацията са му се отразили, а ситуацията в Москва не е никак розова, много хора са болни, а други губят битката с вируса.

Кристиан призова феновете си да бъдат предпазливи и да се грижат за себе си. Феновене на звездата също така могат да се радват и на най-новото му видео към парчето „Alice“, което се появи наскоро в онлайн пространството.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Въпрос за Нотр Дам отказа играч на покер от 10 000 в „Стани богат“

кадри bTV Късмет с въпросите, стабилна обща култура и надеждни жокери – това е формулата, която може да донесе успех в „Стани богат”. Икономистът и професионален покер играч Стойчо Кроснаров изглежда имаше всички тези елементи, но литературен въпрос го спря на въпрос за 10 хил. лева. Загадката, която той не …

Блиц Новини
Огромен успех за Георги Христов в зала 1 на НДК

Кадри ФБ Очаквано концертът на великия Георги Христов предизвика огромен интерес. Залата е препълнена, няма свободни места. Изключителна емоция подари изпълнителя на феновете си, както обеща. Освен обичаните и познати хитове, изпълни и най-новите си песни, включени в последния албум. С много чувство за хумор и самоирония забавлява публиката, нарича …

Блиц Новини
Добра новина за вечните длъжници, но не съвсем

Доста време отне на депутатите да пуснат в действие закона за личния фалит, но това е на път да се осъществи. Правната комисия към парламента прие отпадането на „вечния длъжник“. По този начин се приема десетгодишна давност на задълженията на физическите лица. Давността няма да се прилага в точно определени …

error: Content is protected !!