fbpx

Сашо Кадиев към Поли и Керана: Ще стане скандал, ако ви нарека овце

Блиц Новини

кадри bTV

Актрисата Полина Недкова и певицата Керана накараха Александър Кадиев да плете език и да се чуди какво да каже в ефира на „Преди обед“ по bTV. Днешното издание на предаването беше без Деси Стоянова и така водещият беше оставен сам да води диалога с двете млади жени. Те пък веднага намериха общ език помежду си и направиха така, че Сашо да се почувства леко неудобно.

Керана няколко пъти коментира, че темите, които се обсъждат в предаването са твърде мрачни и дори плашещи. Кадиев първо постави въпроса за неприятното затваряне на театрите и концертните зали, после премина към разказ за нова технология, с която могат да се създават с компютри реалистични образи, които изглежда реални хора. По втората тема той призна, че сам леко се плаши какво следва и дори прогнозира, че един ден изкуствения интелект ще властва над хората.

„Извинете, че днес съм толкова черноглед“, каза Кадиев към зрителите, след като усети, че е стигнал прекалено далеч в коментарите си. Той се опита да прехвърли част от вината за минорното настроение на двете артистични дами в студиото.

„Ти ни водиш, ние сме овцете, ти си овчарят“, казаха през смях Керана и Поли, за които мрачните теми явно изобщо не влияят на настроението. Кадиев пък коментира, че би станал голям скандал, ако той ги нарече „овце“. Те пък отговориха, че това наистина би било обида, казано от мъж, но когато две жени се наричат така, може и да е само шега. Водещият пък не можа да намери българската дума за това, че не може да се справи с двете жени и каза: „Аз съм оувъруелмд (англ. overwhelmed)“, тоест, че присъствието им му идва в повече.

Поли и Керана толкова се харесаха една друга, че дори поискаха да останат заедно на канапето в студиото до края на предаването. Те в крайна сметка трябваше да се разделят, защото певицата беше само гост в предаването, а актрисата има своя рубрика в предаването, за която трябваше да се подготви.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!